Ugrás a tartalomra

GastroWellness

Helianthus

GastroWellness

Az egészséges emésztésért!

A modern ló élete nem kedvez az emésztőrendszer normál működésének. A GastroWellness egy sokoldalú takarmánykiegészítő lovak számára, amely segít megőrizni a lovak emésztésének egészségét. Lithothamnium alga tartalma olyan savpuffer hatással rendelkezik, amely megőrzi a normál pH-t, mind a gyomorban, mind a belekben ezáltal segít megelőzni az acidózist, az abból kiinduló patairhagyulladást, a fekélyek kialakulását, szerkezetéből fakadóan akár egész nap.

Tartalmaz hidrolizált élesztőt, amely gazdag prebiotikumokban (mannoproteinek, béta-glükánok, nukleotidok, és peptidek), így hozzájárul az emésztőrendszer mikrobiális életének fenntartásában, hatékonyabbá teszi az emésztést és egyben segítséget nyújt az immunrendszer megfelelő működéséhez. További segítséget nyújt mind a patairhagyulladás, mind a kólikás tünetek megelőzésére. Bioaktív növényi összetevői növelik az oxidatív stresszorokkal (helytelen takarmányozás, hőstressz, versenyek, mikotoxinok stb.) szembeni antioxidáns kapacitást, így csökkentik az oxidatív stressz okozta károsodásokat, gyulladásokat és segíti az emésztő rendszerben kialakult mikrosérülések regenerációját, javítja az étvágyat és a teljesítményt. A bentonit megköti az emésztőrendszerben a mikotoxinokat, így segít megelőzni az azok által okozott egészségügyi problémákat.

Proton-pumpa gátlók etetése mellett (pl.: omeprazol), mindenképpen konzultáljon állatorvosával, mielőtt a GastroWellness-t elkezdené etetni.

Széleskörű védelmet nyújt

  • oxidatív stressz
  • megnövekedett savtermelés
  • mikotoxinok
  • kólikás tünetek
  • mikrogyulladások
  • patairhagyulladás
  • vastagbél acidózis
  • különböző kórokozókkal szemben

Összetétel

Mésztartalmú tengeri alga, hidrolizált élesztő, növényi kivonatok (kakukkfű, oregano, citromfű, fahéj, gyömbér), extrudált lenmag, búza, magnézium-oxid, bentonit, sörélesztő.

Beltartalom

Szárazanyagtartalom 96,50%
Nyersfehérje 5,88%
Nyers zsír 5,44%
Nyers rost 0,97%
Hamu 65,65%
Kalcium 15,00%
Foszfor 0,63%
Nátrium 7,50%
Magnézium 0,57%

Etetési javaslat

Lótípus Ajánlott mennyiség/nap
Felnőtt ló 100g
Póni, kisló, csikó 50g

Ajánlott termékeink:

 

Lépjen kapcsolatba velünk